19 juli 2019

Stop snurken met een slim bed

Slim bed tegen snurken.jpg
, ,

Een verstelbare, slimme bedbodem die je een zetje geeft als je snurkt én als wekker fungeert. Auping heeft een serie slimme bedbodems uitgebracht met de naam Smart Base. Het merk belooft met het nieuwe product een einde te maken aan slapeloze nachten voor de partners van snurkers.

Slim bed geeft zetje tegen snurken
‘Op het moment dat iemand snurkt, gaat het hoofdeinde een stukje omhoog, of krijgt de snurker een liefdevol zetje, waardoor de ander gewoon kan doorslapen.’ De Auping Smart Base bestaat uit een verstelbare Auping spiraalbodem en Auping Connect. Auping Connect is een apparaatje onder de bedbodem dat te bedienen is via een app op de telefoon of tablet. De Auping Connect app meet het aantal decibel en zodra die registreert dat iemand snurkt, zijn er twee opties. Het ruggedeelte van de spiraalbodem beweegt eventjes – zodat de snurker zich omdraait – óf het hoofdeinde van het bed komt iets omhoog, zodat de luchtwegen van de snurker zich openen en vrij ademen weer mogelijk is. De gebruiker kan instellen wat hij of zij het prettigst vindt.

Goed slapen begint bij minder snurken

Snurken veroorzaakt veel slaapproblemen en is één van de grootste ergernissen in een relatie. Snurken ontstaat onder andere door het naar achter zakken van je gehemelte, tong en huig als je op je rug ligt, genetische aanleg of irritatie van de luchtwegen.

Bedbodem met slimme wekker

De Auping Smart base heeft naast de anti-snurkfunctie nog meer functionaliteiten. Zo fungeert de bodem ook als slimme wekker: op het moment dat je het lichtst slaapt – binnen 30 minuten voor de ingestelde wektijd – gaat het hoofdeinde een stukje omhoog, waardoor je langzaam wordt gewekt. De wekker geeft ’s avonds ook een seintje als het tijd is om naar bed te gaan.

De Smart base is te combineren met andere slimme apparaten in huis. Zo kan de gebruiker met een Sonos speaker of Philips Hue lamp de sfeer in de slaapkamer op verschillende manieren aanpassen. Door de koppeling met Google Home of Amazon Alexa is het bed aan te sturen met de stem, waardoor er helemaal geen telefoon of tablet meer nodig is.

Meer weten?

NEEM CONTACT MET ONS OP!