04 juli 2019

Zet je TV aan met Sonos

Sonos_Google_Home.png
, ,

De Google Assistent is nu officieel in Nederland beschikbaar op de Sonos One en de Sonos Beam. Je kunt de spraakbediening gebruiken met de in de ingebouwde Google Assistent of een verbonden Google Home-product. Zo kun je gemakkelijk muziek afspelen, een televisieprogramma starten, smarthome-apparaten bedienen, en updates ontvangen zoals agenda-afspraken en verkeersinformatie.

Streamen en smarthome

Je kunt de Google Assistent vragen om programma’s, films en YouTube-video’s af te spelen op Sonos. Zeg bijvoorbeeld “Hey Google, speel yoga video’s af op YouTube”, “Hey Google, speel kattenvideo’s af” of “Hey Google, zet The Lego Movie op”. Met de Google Assistent op Sonos Beam kun je Google ook vragen de tv aan of uit te zetten en het volume aan te passen.

Google Assistent werkt met meer dan 30.000 smarthome-apparaten zoals slimme lampen, thermostaten, deursloten en keukenapparatuur als vaatwassers en koffiezetapparaten. Je kan de Google Assistent vragen om de slimme lampen te dimmen in de woonkamer, de vaatwasser aan te zetten, de oven voor te verwarmen of vragen om je slimme koffie-apparaat aan te zetten. De mogelijkheden zijn legio en elke dag komen er nieuwe mogelijkheden bij.

Als Domotica-specialist leggen wij je graag alles uit over het gebruik van de Google Assistent en de mogelijkheden om je huis slimmer te maken. Alles met het oog om Comfortabel en Veilig wonen!

Neem via onderstaande knop contact met ons op of bel ons op 046 - 234 01 01. Wij denken graag geheel vrijblijvend mee!

NEEM CONTACT MET ONS OP