07 januari 2019

Officieel Nest-Pro-installateur!

ComfoCare_Nest_Pro_installateur.jpg
, ,

“Haal de NEST-vakman in huis”

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat we officieel erkent Nest-Pro-installateur zijn! Dit betekent dat we, naast tal van andere slimme producten voor Comfortabel, Veilig & Toekomstbestendig wonen, ook producten van NEST met aantrekkelijke aanbiedingen kunnen leveren en installeren.

De Nest thermostaat is een slimme thermostaat die geschikt is voor alle merken cv- en combiketels. Maar Nest heeft nog meer. Zoals de Nest-Protect rookmelder; deze detecteert niet alleen rook, maar ook het zo gevaarlijke koolmonoxide (CO). De Nest Protect communiceert zelfs met de Nest thermostaat en zorgt bijvoorbeeld dat bij detectie van koolmonoxide de CV-ketel direct wordt uitgeschakeld. Of wat dacht je van de Nest-Hello videodeurbel of Nest-Camera? Hiermee krijgt je via smartphone of tablet direct de live-beelden waarmee je kunt zien wie er aanbelt of wat er in en om het huis wat er aan de hand is.


Als Nest-Pro-installateur weten wij exact wat er komt kijken bij installatie van Nest-producten. Wij verzorgen de volledige installatie en regelen alles van A tot Z. Zelfs de Nest app wordt door onze Nest-Pro-monteur op je telefoon of tablet gezet. Zo kun je direct genieten van meer comfort in huis. In onze WebShop vind je meer informatie over de slimme NEST-producten.

 

Neem gerust via onderstaande knop of telefoonnummer 046 - 234 01 01 vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een installatie-afspraakt.

NEEM CONTACT MET ONS OP