07 januari 2019

Onderzoek: Half miljoen slimme deurbellen in Nederland

Half miljoen slimme deurbellen.png
, ,

Meer dan een half miljoen Nederlandse huishoudens maken inmiddels gebruik van een slimme deurbel. Dat blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau Multiscope. Uit dit onderzoek blijkt dat slimme deurbellen en slimme beveiligingsapparatuur in Nederland steeds meer aan populariteit winnen.

1 op 5 huishoudens slim beveiligd

Onderzoeksbureau Multiscope heeft de resultaten van de vierde editie van de Smart Home Monitor bekend gemaakt. De Smart Home Monitor is een grootschalig onderzoek van Multiscope onder 6.300 Nederlanders. Uit dit onderzoek blijkt dat slimme deurbellen en slimme beveiligingsapparatuur in Nederland steeds meer aan populariteit winnen

Volgens het onderzoek is op dit moment is 18% van alle huishoudens in het bezit van slimme beveiligingsapparatuur. In 2018 was dit nog 15%. Eén op de tien (10%) huishoudens heeft een beveiligingscamera. Daarmee blijft dit het populairste apparaat. Volgens Multiscope blijft ook in de toekomst slimme beveiliging doorgroeien. Eén op de vijf consumenten is namelijk van plan om binnen een jaar slimme beveiliging aan te schaffen (20%).

Half miljoen slimme deurbellen

Daarnaast meldt het onderzoek dat momenteel een half miljoen Nederlandse huishoudens een slimme deurbel naast de voordeur heeft hangen. Het aandeel is sinds 2018 verdubbeld van 3% naar 6%.

Wij leveren en installeren slimme deurbellen van gerenomeerde merken als Google Nest, Ring en Doorbird. Kijk hier in onze webshop voor een overzicht van de diverse merken en uitvoeringen slimme videodeurbellen.

Neem gerust via onderstaande knop of telefoonnummer 046 - 234 01 01 vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie .

NEEM CONTACT MET ONS OP