21 september 2020

Nieuw! Handsfree aanbellen met Doorbird

Doorbird D2101WV handsfree videointercom.png
, ,

De nieuwe DoorBird D2101WV videointercom maakt contactloos aanbellen mogelijk en beschermt zo de gezondheid van mensen. Bezoekers, klanten en patiënten kunnen door het aanraken van de deurbel niet meer in aanraking komen met virussen en bacteriën. Gebouwen met een hoog bezoekersaantal, zoals ziekenhuizen, kleuterscholen, medische kantoren en andere kantoorgebouwen, kunnen sterk profiteren van de contactloze deurbel, omdat deze de verspreiding van het Coronavirus kan helpen beperken.

Contactloos aanbellen

De ingebouwde module met speciale sensortechnologie detecteert gebaren, zoals zwaaien en naderen van de hand, op een afstand van 10 centimeter en activeert een belsignaal bij een gong, binnenstation, naar de smartphone-app of een bedrijfstelefooncentrale. Als bewoner of medewerker kun je met de gasten praten via smartphones en tablets, ze live op het scherm zien en de deur openen via de DoorBird-app of het Doorbird A1101 binnenscherm. Met de DoorBird D2101WV is de contactloze toegangsoplossing daarmee werkelijkheid geworden. De slimme deurintercom D2101WV gaat in het binnenkort in productie en het is nu mogelijk om bij ons een voorbestelling te plaatden. Dit kan in onze webshop en via onze contactpagina.

Als gecertificeerde Doorbird installie partner kunnen wij je uitstekend adviseren en zorgen voor de professionele installatie van de Doorbird D2101WV of  andere Doorbird video-inercomsystemen. Dus voor een vakkundindige Doorbird installatie moet je bij Comfocare zijn!

Neem gerust via onderstaande knop of telefoonnummer 046 - 234 01 01 vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie .

NEEM CONTACT MET ONS OP