05 juni 2018

Stimuleringslening Duurzaam Thuis

ComfoCare-Duurzaam_thuis.jpg
, ,

Investeren in uw woning, het vergroten van uw wooncomfort én mogelijk direct geld besparen op uw energierekening? Dat kan door uw woning levensloopbestendig te maken. Via de ‘Duurzaam Thuis’ regeling van de Provincie Limburg kunt u hiervoor een lening afsluiten, tegen een aantrekkelijke rente. Oké, maar hoe dan? In het filmpje hieronder wordt het kort uitgelegd:

Goedkope lening

Met de Duurzaam Thuis regeling van de Provincie Limburg kunnen eigenaren of huurders via een goedkope lening hun woning duurzaam en/of levensloopbestendig maken. Het huidige budget van het fonds bedraagt 84 miljoen euro. Met de 150 miljoen extra wordt dat verhoogd tot 234 miljoen. Volgens de provincie kunnen met dat bedrag ruim 22.000 woningen extra worden verduurzaamd. Als voorwaarde voor de lening gesteld dat de 150 miljoen euro extra binnen vijf jaar moeten zijn uitgezet. Dat is 30 miljoen per jaar. Daarvoor is het nodig dat (nog) meer mensen gebruik gaan maken van de regeling dan nu al het geval is.

Comfocare heeft de 'Levensloopbestendig Wonen Scan' waarmee we uw woning en de woonomstandigheden bekijken en een advies geven over mogelijke aanpassingen en slimme oplossingen om nog lang veilig en comfortabel in de eigen woning te kunnen blijven wonen. Met de bevindingen uit deze scan kunnen wij u tevens adviseren welke maatregelen in aanmerking kunnen komen voor financiering vanuit de de Duurzaam Thuis regeling van de provincie Limburg.

Neem via onderstaande knop contact met ons op of bel ons op 046 - 234 01 01 en we vertellen u graag geheel vrijblijvend hoe we u behulpzaam kunnen zijn het het levensloop bestendig maken van uw woning en kunt deelnemen aan de regeling van de provincie.

NEEM CONTACT MET ONS OP