Gerealiseerde ComfoCare projecten

Comfortabel, Veilig & Levensloopbestendig wonen

"Wat een gemak om vanuit de woningen te kunnen zien wie er aan de poort staat en deze op afstand te kunnen openen. Advies en installatie perfect geregeld!" 

Videointercom landgoed

De klant, eigenaar van een landgoed met 6 woningen in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap wilde een video-intercomsysteem bij de toegangspoort van het perceel.


Samen met de klant hebben we de locatie bekeken en zijn wensen besproken. Voor elke woning wilde men een eigen belknop zodat bij aanbellen bij de toegangspoort in de betreffende woning gezien kon worden wie bij de poort stond. De poort moest op afstand geopend kunnen worden en voor de bewoners en reguliere bezoekers wilde men een gemakkelijke toegang tot het landgoed.

We hebben een Doorbird D2106V video-intercomsysteem geïnstalleerd, met zes belknoppen en koppeling aan de aanwezige poortbesturing. In elke woning is een kleuren-aanraakscherm geplaatst waarop aanbellers gezien en mee gesproken kan worden. Het scherm is voorzien van een knop om de poort te openen. Ook hebben we voor de bewoners de smartphone-app geconfigureerd zodat ze ook als ze niet in de woning zijn, beloproepen kunnen ontvangen en beantwoorden.

Voor reguliere bezoekers zijn RFID-sleutelhangers geconfigureerd waarmee ze bij de intercom de poort automatisch kunnen openen. Voor elke sleutelhanger kunnen toegangstijden worden ingesteld en wordt het gebruik geregistreerd in het systeem.

HIER WIL IK MEER OVER WETEN