Gerealiseerde ComfoCare projecten

Comfortabel, Veilig & Levensloopbestendig wonen

"Zeer vriendelijk en professioneel. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden." 

Nest Hello en Cam IQ Outdoor

De klant, wonend in een hoekwoning, wilde na diefstal van zijn auto camerabewaking aan de voor- en achterzijde van zijn huis.  Bij verdachte beweging rondom de woning wilde hij een melding op zijn smartphone ontvangen en opnames kunnen terugkijken.


Samen met de klant hebben we ter plekke bekeken op welke plekken camera's de beste zichtsveld geven. In plaats van een beveiligingscamera aan voorzijde hebben we de klant geadviseerd een Nest Hello videodeurbel te plaasten. Deze doet dienst als beveiligingscamera maar heeft als voordeel dat bezoekers aan de voordeur duidelijk in beeld komen en ermee gesproken kan worden. Aan de achterzijde hebben we Nest Cam IQ Outdoor geadviseerd zodat de klant met één spartphone-app zowel de voor- als achterzijde van zijn woning in de gaten kan houden. 

Als officieel Nest PRO Installer hebben we de apparatuur, inclusief de noodzakelijke aanpassingen in de meterkast, geinstalleerd. De Nest Hello videodeurbel hebben we op een hoekbeugel geplaatst zodat de voortuin van de woning nog beter in beeld komt en de montage op het kozijn netjes afgewerkt is. Ook hebben we de smartphone-app geconfigureerd en het geheel gebruiksklaar opgeleverd.

HIER WIL IK MEER OVER WETEN