Slimme Beveiliging voor
Comfortabel, Veilig en Toekomstbestendig wonen

Deze oplossing maakt deel uit van het Comfocare concept

Veilig wonen

Onze concepten zijn integrale totaaloplossingen, geheel afgestemd op de persoonlijke wensen. Wij adviseren je graag over een passende totaaloplossing.

Blijf het gevaar voor

Slimme Beveiliging

Kortsluiting, waterlekkage, koolmonoxide, ongewenste bezoekers aan huis; de wereld om ons heen kent vele gevaren. Onze slimme beveiligingsoplossingen zorgen dat risicovolle situaties snel worden gesignaleerd en je direct actie kunt ondernemen. Zelfs als je niet thuis bent.

Stijlvolle rook-, koolmonoxide- en watermelders waken over je dierbare spullen en woning. Een camera aan de voordeur, bij de oprit of in de tuin geeft je op afstand zicht op wat er gebeurt. Het dakvenster of slaapkamerraam open laten staan terwijl een stevige regenbui op komst is? Zodra gevaar dreigt wordt je direct met geluid, licht of een melding op je smartphone gealarmeerd.

  • Met onze gebruikersvriendelijke app weet je direct waar in of rondom het huis gevaar dreigt.
  • Ook als er geen gevaar dreigt, geeft de app inzicht in de veiligheidssituatie (Zijn ramen en deuren gesloten? Is het inbraakalarm ingeschakeld? Is het koffieapparaat uitgezet? )
  • Bepaal zelf wie bij een alarmmelding geïnformeerd moet worden.
  • Combinatie met onze andere slimme oplossingen biedt ongekende mogelijkheden (bijvoorbeeld verlichting inschakelen bij alarmmelding).
question_answer Ik wil persoonlijk advies