07 april 2017

De man van Comfocare

Comfocare

Mijn naam is John Claassens, ik heb passie voor techniek en ben ondernemer in hart en nieren! Ik ben opgegroeid met het ondernemerschap en de drive om van zaken een succes te maken Mijn nieuwsgierigheid, liefde voor innovatie en de wil om de best mogelijke oplossingen te bieden aan mijn klanten, zijn mijn belangrijkste drijfveren om te ondernemen.


Na de opleidingen MTS Elektrotechniek en HBO Informatica ben ik gaan werken in het bedrijfsleven. Al snel startte ik met een eigen bedrijf. Ik heb meer dan 10 jaar een BV gehad waarmee ik bedrijven adviseerde hoe ze nieuwe technische ontwikkelingen konden inzetten.

Vanuit mijn persoonlijke interesse ben ik al jaren bezig met domotica toepassingen. In mijn omgeving merkte ik dat veel mensen hierin geïnteresseerd zijn. Technische obstakels zorgen er helaas vaak voor dat de kansen en mogelijkheden die de techniek biedt niet worden benut. ComfoCare heb ik opgericht vanuit de gedachte mensen te helpen om nieuwe mogelijkheden in de woonomgeving in te zetten om Comfortabel, Veilig en Toekomstbestendig te wonen. Om nog meer zorgeloos te genieten van hun thuis.

Wij bespreken de persoonlijke wensen en situatie en geven in begrijpelijke taal advies welke slimme oplossingen kunnen bijdragen aan comfortabeler, veiliger en toekomstbestendiger wonen. Zo kan bijvoorbeeld het gevoel van onveiligheid wordt verminderd door het installeren van een digitale deurcamera. Je kunt altijd zien wie aan de deur staat en bepaalt zelf om wel of niet open te doen. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld alleenwonende senioren of kinderen die even alleen in huis zijn. Een ander voorbeeld van een slimme oplossing is onze LED bedverlichting. Zo zie je waar je loopt en struikel je niet over rondslingerende schoenen en kledingstukken. Hoe lang het licht aanblijft, bepaal je zelf.

Voor senioren en bijvoorbeeld kinderen die de zorg hebben voor hun ouders hebben wij ook slimme zorgoplossingen. We worden gemiddeld steeds ouder en blijven langer vitaal, maar voor de meeste mensen geldt dat ze uiteindelijk minder mobiel worden. . Ondertussen verlangt de overheid van ons dat we zo lang mogelijk thuis blijven wonen. De overheid geeft minder geld uit aan zorgvoorzieningen en aanpassingen in woningen worden minder snel vergoed. Toekomstbestendig wonen tot op hoge leeftijd is daarmee een belangrijke eigen verantwoordelijkheid geworden. Wij zorgen dat jouw woning of die van je ouders een veilig en comfortabel thuis kan blijven.

Ook voor mensen die graag willen genieten van luxe en comfort in de eigen woning hebben wij slimme oplossingen. Bijvoorbeeld gordijnen die automatisch sluiten en verlichting die vanzelf aangaat wanneer het donker wordt. Of een slim koffieapparaat dat zorgt dat de koffie klaar is als je ’s morgens opstaat, voor een goed begin van de dag.

Daarnaast hebben we ook voor MKB-ondernemers slimme oplossingen, gericht op de veiligheid in en rondom het bedrijfspand. Hierbij kun je denken aan camerabeveiliging en inbraak- en brandalarminstallaties.

Met ComfoCare onderscheiden we ons door het geven van helder advies in begrijpelijke taal en zorgen we dat de béste oplossing voor onze klant wordt gerealiseerd. Wij werken uitsluitend met kwalitatief goede producten en geven ook na realisatie een uitstekende service.

Wil je graag weten hoe de ComfoCare-concepten en -oplossingen kunnen zorgen voor meer woongenot? Neem dan contact met ons op.