Gerealiseerde ComfoCare projecten

Comfortabel, Veilig & Levensloopbestendig wonen

"Het geeft toch een veiliger gevoel, zo'n geavanceerd camerasysteem. Top geregeld!" 

Trefwoorden

Camerabeveiliging woonhuis

De klant, met een mooi landelijk gelegen landhuis, wilde voor een veiliger gevoel een camerasysteem met smartphone-app en opname van beelden op een recorder in huis ("niks in 'The Cloud'"!).


Samen met de klant hebben in kaart gebracht waar zich risicovolle plekken rondom het huis bevonden en hoe deze met camera's het beste in beeld gebracht kunnen worden. Omdat de klant geen voorstander was op het opslaan van camerabeelden in "the cloud", is gekozen voor een netwerkrecorder die tot 4 weken lang beelden kan opslaan.

Verder wilde klant niet dat de camerabeveiliging te "opzichtig" aanwezig was. Daarvoor is gekozen voor zwarte camera's i.p.v. de gebruikelijk witte uivoeringen. Voor kwalitatief goede beelden is verder gebruik gemaakt van camera's met een hoge resolutie (> 6 MP) en gescheiden lenzen en infraroodverlichting.

Voor het bekijken van live beelden en terugkijken van opnames is een groot beeldscherm bij de recorder geïnstalleerd en is een extra beveiligde smartphone-app geconfigureerd waarmee overal ter wereld "hackproof" toegang is tot het camerasysteem.

HIER WIL IK MEER OVER WETEN